Oecumenische diensten seizoen 2020-2021

Zondag 24 januari is er een Oecumenische viering uitgaande van de Raad van Kerken. De week van17 tot 24 januari is de week van gebed voor de eenheid van de christenen. In deze viering zal voorgaan pastor H. van Schalkwijk.

Thema van de viering is: Blijf in mijn liefde (Joh. 15:9)

Deze viering wordt live uitgezonden vanuit de Dorpskerk en is alleenĀ online te volgen. De viering begint om 9:30.

De liturgie van deze zondag is vanaf zaterdag te downloaden op deze site.

U bent ook van harte welkom bij de vespers in de Stille week op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 maart 2021 in de Jozefkerk. U kunt helpen bij de voorbereiding en uitvoering van de vespers. Begin februari 2021 starten de voorbereidingen. U kunt zich hiervoor opgeven via het aanmeldformulier of winterwerkzuidhorn@gmail.com.

Op zondag 13 juni 2021 is er een oecumenische viering in de Gastkerk om 9:30. Dominee Hester Wouda van de Dorpskerk zal hier voorgaan.

Op zondag 17 oktober 2021 is er een oecumenische viering in de Gastkerk om 9:30. De voorganger is uit Doopsgezinde kerk.